ENBank

Overview of ENBank

 • Enbank name numerology is 2 and here you can learn how to pronounce Enbank, Enbank name origin, numerology and similar names to Enbank.
 • Enbank”
 • ?? ??? ????? ??????

  ??? ?? ?????? ?? ?????? ????? ??? ?????? ??? ?? ???? ????.

  ????? ??? ?? ?? ???????????? ?????????? ????? ??

  ?????? ???? ?????? ?????? ? ??????? ?????? ???? ?? ?????? ????? ?? ?? ????? ?? ???????? ??????????? ?? «???????????? ??????????» ??? ????? ??.

  ????? ??? ?? ?? ???????????? ?????????? ????? ??

  ?????? ???? ?????? ?????? ? ??????? ?????? ???? ?? ?????? ????? ?? ?? ????? ?? ???????? ??????????? ?? «???????????? ??????????» ??? ????? ??.

  ?????? ??? ???? ???? ?????? ?????? ???? «??????»???? ??? ???? ??? ????? ?? ???? ?? ???

  ???? ????? ???? ?????? ???? ?????? ?????????? ???? ??? ???? ????? ?? 30 ????? 1399 ????? ?? ???? ???? ????????? ?????? ??.

  ?????? ??? ???? ???? ?????? ?????? ???? «??????»???? ??? ???? ??? ????? ?? ???? ?? ???

  ???? ????? ???? ?????? ???? ?????? ?????????? ???? ??? ???? ????? ?? 30 ????? 1399 ????? ?? ???? ???? ????????? ?????? ??.

  ?????? ????? ????

  ?? ????.

  ??????? ???? ????? ???? ????? ???????? ???? ??????????

  ???? ????? ???? ????? ???????? (?? 3521) ?? ??? ???? ????? ??.

  ??????? ???? ????? ???? ????? ???????? ???? ??????????

  ???? ????? ???? ????? ???????? (?? 3521) ?? ??? ???? ????? ??.

  hogy kell belépni mobil-tokennel?

  Az aktivált mobilbank alkalmazásba épített mobil-tokent e-bankba történo belépéshez úgy használhatod, hogy a mobilbank bejelentkezo képernyojén az „e-bank belépés” funkciót választod.Ezzel párhuzamosan számítógépeden, az e-bank bejelentkezési képernyon, a „belépés mobil-tokennel” menüpont kiválasztását követoen beolvasod telefonoddal az ott megjeleno színes kódot.A belépést mobiltelefonod mPIN kódjával vagy – arra alkalmas iPhone készülék esetén – TouchID-val meg kell erosítened.

  hogyan jutok hozzá a mobil-tokenhez?

  Ahhoz, hogy e-bankba mobiltelefonoddal  be tudj lépni, és ott a megbízásokat azzal aláírni, K&H mobilbank szolgáltatásra van szükséged.A mobilbank alkalmazást a megfelelo webáruházból töltheted le (App Store, Google Play).Az alkalmazás letöltése egyben a mobil-token azonosító letöltését is jelenti.A mobil-token úgy válik használhatóvá, ha a mobilbank alkalmazást – letöltés után –  aktiválod néhány nagyon egyszeru lépésben.Aktiválást követoen a mobilbank bejelentkezési képernyojén találod az „e-bank belépés” menüpontot.

  hogyan muködik az aláírási folyamat azonnali értesítéssel vagy SMS-sel?

  Csak egyedileg, egyesével tudod aláírni azonnali értesítéssel vagy SMS azonosítással a bankkártya limit módosítás, és a személyes adat (például lakcím) módosítás tranzakciókat.

  hogyan tudok belépni mobillal?

  SMS azonosítással történo e-bank belépéshez felhasználónevedre és jelszavadra lesz szükséged, amelyet az elso e-bank belépés alkalmával adhatsz meg.A felhasználónév és jelszó megadását követoen SMS-ben küldünk neked egy egyszer használatos kódot, amelyet az e-bank felületén kell begépelned.

  hogyan tudok biztonságosabb azonosító eszközre váltani?

  A K&H e-bankot mobil-tokenes azonosítással is használhatod.

  hogyan tudom a jelszó blokkolását feloldani?

  A blokkolás feloldásához az e-bank belépési oldalán az „elfelejtettem a jelszavam” gombra kattintva tudsz új jelszót igényelni, amellyel a belépés funkció azonnal elérheto.

  mi az a mobil-token?

  A mobil-token a K&H mobilbank alkalmazásba épített, szoftveralapú azonosítási mód.Magas biztonsági szint mellett, egyszeruen és gyorsan használhatod K&H e-bankba történo belépéshez, és az ott végzett muveletek jóváhagyásához.A mobil-token használatához a K&H mobilbank alkalmazás szükséges.

  mi az mPIN kód?

  Az mPIN kód a Te egyedi azonosítód a K&H mobilbankba történo belépéshez, és ott megadott megbízások aláírásához.Az mPIN kód egy 5-12 karakter hosszú számsor, amelyet a mobilbank alkalmazás aktiválásakor tudsz megadni és a késobbiekben az alkalmazás „beállítások” menüpontjában bármikor megváltoztatni.Az arra alkalmas készülékek estén biometrikus azonosítót (pl.TouchID vagy FaceID vagy írisz azonosítás) is beállíthatsz mPIN kód mellett.Ezt követoen a K&H mobilbank használata során (belépéskor és tranzakciók aláírásakor) lehetoséged van a biometrikus azonosítás és az mPIN kód között választani, így a számodra legkényelmesebb módon használhatod az alkalmazást.

  mit kell tudnom a K&H énazonosítóról és e-PIN kódról?

  A K&H énazonosító a Te egyedi azonosítód az elektronikus szolgáltatások igénybevételéhez.K&H énazonosítót, illetve a hozzá tartozó e-PIN kódot az elektronikus szolgáltatásokra vonatkozó szerzodés megkötésekor, a bankfiókban kaphatod meg.

  mit kell tudnom az e-bankba történo elso belépésrol?

  Elso használatkor K&H énazonosítóddal és ePIN-kódoddal léphetsz be a K&H e-bankba.Ezt követoen tetszolegesen választhatod meg felhasználónevedet és jelszavadat, így a második belépéstol már ezeket az azonosítókat tudod használni.

  mit tegyek, ha elfelejtettem az mPIN kódomat?

  Ha elfelejtetted mPIN kódodat, töröld a mobil-tokent a készülékrol a mobilbank alkalmazás „beállítások” menüpontjában.Ezt követoen az elso használatba vételhez hasonlóan újra kell aktiválnod az alkalmazást, amely során új mPIN kódot adhatsz meg.

  mit tegyek, ha elrontom az mPIN kódomat?

  Ha elrontottad mPIN kódodat belépéskor vagy tranzakció-aláíráskor, rögtön újrapróbálhatod.Egymást követo hibás próbálkozások után azonban a mobil-tokent 24 órára zároljuk.Ez esetben a mobilbank alkalmazás „beállítások” menüpontjában, e-bankon a „beállítások/azonosító eszközök kezelése” menüpontban, vagy a K&H TeleCenteren / K&H Cégvonalon keresztül törölheted a mobil-tokent telefonodról, majd újraaktiválhatod az alkalmazást.

  mit tegyek, ha nem muködik a TouchID a telefonomon?

  Ellenorizd iPhone készüléked „beállítások” menüpontjában, hogy ujjlenyomatod rögzítve van-e már! Ha nem, kérjük, rögzítsd, ezt követoen használható lesz a mobilbank alkalmazásban is.

  mit tegyek, ha nem tudom leolvasni a színes kódot belépéskor?

  Gyozodj meg róla, hogy okostelefonod kamerája ép és sértetlen! Gyengébb teljesítményu készülékek esetén sajnos elofordulhat, hogy nehezen, vagy egyáltalán nem olvasható be a színes kód.Ilyen esetben javasoljuk, hogy válaszd az SMS azonosítási módot, mely szintén biztosítja számodra az e-bank fiókodhoz való hozzáférést.

  QR ????? ??????? ???????

  TDB Online ???????????? ??????? ?????? QR ????? ???????????, ??? ??? ??????? ?????????.?????????? ????? ??? ?????? ??????????? ??????? ?????????? ????????? ?????.

  Ready to discover your family story?

  Simply start with a family member and we'll do the searching for you.

  Steg 3: Reforhandling eller refinansiering?

  Før du tar skrittet med å søke om refinansiering kan det lønne seg å foreslå en “reforhandling” av gjelden.Logikken er enkel, da norske långivere tjener penger på deg som kunde nærmest samme hva du betaler.Med styringsrente på 1 prosent skal det mye til for at långiver taper penger, og det er derfor verdt å undersøke muligheten for reforhandling.Vi hører til stadighet om norske selskaper som reforhandler utestående gjeld, med millioner (ofte milliarder!) av kroner på spill.Hvorfor skulle ikke den samme muligheten være til stede for deg som privatkunde? Det verste som kan skje er jo én ting: Nemlig at kreditor sier nei.Her snakker vi naturligvis om slike fordringer som forbrukslån og kredittkort, og ikke telefonregninger etc.

  What did your Enbank ancestors do for a living?

  In 1940, Farmer was the top reported job for people in the US named Enbank.

  History of ENBank